O NAMA

Već duži niz godina svojom stručnošću, iskustvom i cjelovitim pristupom ljudskom tijelu pronalazimo, istražujemo i rješavamo Vaše probleme.

Uvijek u iskoraku i skladu sa svjetskim trendovima, napravili smo ponudu koja obuhvaća programe u potpunosti prilagođene Vašim potrebama.

Od 2018. službeni smo partner Vaterpolskom klubu Jug Croatia osiguranje, skrbimo o igračima najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolskog kluba.


Fizikalna terapija i rehabilitacija

Medicinski program fizikalne terapije i rehabilitacije uključuje stalni monitoring stručnog tima uz pisanu preporuku na kraju provedenog programa. Kontrolni pregledi obavljaju se na tjednoj, a po potrebi i dnevnoj bazi.

  • Bolna stanja kralješnice i zglobova

Kod kroničnih bolnih stanja, poput sve češćih artroza zglobova, kukova i koljena važno je zaustaviti napredovanje degenerativnog procesa. Postepena optimalizacija tjelesne težine i jačanje hipotrofične muskulature natkoljenica već sami po sebi često dovode do željenih rezultata. Simptomi poput bolova i otoka u zglobovima, otežanog hodanja po stepenicama nakon individualne programirane fiziokineziterapije regrediraju na obostrano zadovoljstvo liječnika i pacijenta.

  • Postoperativna rehabilitacija

Uz svakodnevni monitoring provode se terapije u svrhu što bržeg smanjenja otoka i zacijeljivanja, povratka funkcije, postizanje fiziološkog opsega pokreta zgloba (kuka, koljena, ramena, lakta, gležnja…), te se radi na poboljšanju tonusa i trofike mišića koji su nakon operativnog zahvata često manjkavi. Vrste terapije prilagođavaju se određenoj postoperativnoj fazi, te se nadograđuju ovisno o stanju pacijenta i vrsti operativnog zahvata.

  • Sportske ozljede

Sportske ozljede sastavni su dio života profesionalnih sportaša i rekreativaca. Nakon operativnog zahvata ili samo pregleda u sportskoj ambulanti, naš cilj je omogućiti pacijentu što brži i potpuniji oporavak. Terapiju prilagođavamo individualnoj problematici i tipu ozljede, a rehabilitaciju vrsti sporta kojim se pacijent bavi. Ovisno o fazi rehabilitacije provode se fizikalne procedure prilagođene vrsti ozljeda ili postoperativnom procesu pod nadzorom vašeg liječnika, specijalista ili operatera. Od izuzetne važnosti smatramo i edukacija pacijenta, te prevenciju potencijalnih ozljeda u budućnosti.

  • Korektivna gimnastika

Program predstavlja najadekvatniji način vježbanja kada je tema očuvanje kralježnice i prevencija raznih deformacija, a obuhvaća skup vježbi doziranih prema intenzitetu, vrsti i trajanju. Navedenim vježbama cilj je povećanje snage mišića i amplituda pokreta te poboljšanje koordinacije pokreta. Program se koristi za prevenciju i korekciju različitih deformiteta kralježnice, koljena i stopala.

  • Poremećaj lokomotornog sustava

Riječ je o ozljedama i oštećenjima tipičnim za sportaše, no ne odvajajući ni opću populaciju. Zanimljivo je da i potpuna apstinencija od sporta može uzrokovati oštećenje kostiju, zglobova, ligamenata, mišića ili okolne strukture na skoro identičan način kao prilikom bavljenja sportom.


Zašto se odlučiti upravo za nas?


Današnji tempo života traži brza i efikasna rješenja za saniranje zdravstvenih tegoba, a mi koračamo u skladu sa tempom.


Stručni tim naših djelatnika vođen je vrhunskim visokoškolovanim fizioterapeutima i kineziterapeutima koji svojim individualnim pristupom pružaju najbolju uslugu svim našim klijentima.


Suvremena oprema omogućava nam kvalitetan i efikasan pristup liječenju kako bi fizikalne metode postigle najbolji i najbrži učinak.


Odnos i razumijevanje pacijenata odlika je naših djelatnika – u svakom trenutku tu smo za Vas ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili dvojbe u vezi tretmana.


Design by Festivus 2019. All rights reserved.